Wij brengen jouw digitale droom tot bloei

Als je op zoek bent naar een bureau om je te helpen een sterke online aanwezigheid te creëren,
ben je hier aan het juiste adres. Wij helpen jou om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Wat doen wij

Webdesign

Professionele websites en webshops. Jouw wens is onze uitdaging. Vertel ons wat je wilt en wij bouwen de website die voorziet in al jouw behoeften.

SEO

Het is cruciaal dat je publiek je weet te vinden. Die zorg nemen wij jou uit handen, door de vindbaarheid van jouw website te optimaliseren!

Maatwerk

Apps, dashboards en andere maatwerk oplossingen. Wij hebben alles in huis om jouw digitale wensen te realiseren.

professionele website webshop bart laat website capillar zien.

Over Ons

Wij zijn Jasper, Bart en Maurits, verenigd onder de naam Capillar om onze kennis en creativiteit te kunnen benutten in het creëren van digitale oplossingen. Als full service internetbureau ontwikkelen wij websites, webshops en applicaties. Dit doen wij met een hoop passie, plezier en gezonde portie nuchterheid. Met onze toegankelijke diensten proberen wij ons steentje bij te dragen aan mens en maatschappij. Niet voor jou, maar samen met jou, maken wij digitale dromen werkelijkheid.

Naast het leveren van kwaliteit, vinden we het belangrijk om maatschappelijke waarde te creëren. We willen werk doen dat impact heeft, op onze klanten, de gebruikers en onze omgeving. Wij gaan verder dan simpelweg “een website bouwen”. Als we kansen zien voor een klant, dan gaan we daar meteen mee aan de slag. Door ons in te leven in onze klant en de gebruikers, zorgen wij voor oplossingen die voor jouw bedrijf optimaal zijn om te kunnen groeien.

Het is onze missie om mensen door gebruik van technologie te verbinden, en technologie te gebruiken om mensen het leven te laten leiden dat ze nastreven. Of het nou gaat om het verbinden van bedrijven met klanten met een webshop, of medewerkers onderling via een intranet portal, we zien technologie als een grote kans om mensen dichterbij elkaar te brengen. Wij willen op een maatschappelijk verantwoorde manier met onze klanten samenwerken om een duurzame toekomst voor mens en milieu te creëren.

Waarom Capillar?

Waarom zijn wij de juiste keuze voor jouw bedrijf? Wij hebben de ervaring en kennis om onpartijdig advies en diensten te bieden tegen een eerlijke prijs.

Bij ons voel je je gehoord. We luisteren naar de wensen van onze klant en kiezen vervolgens de juiste oplossing die past. Wij zorgen voor groei in jouw bedrijf. We zijn oprecht geïnteresseerd en willen jouw bedrijf helpen zijn potentieel te bereiken. We bouwen aan professionele websites en webshops met een passie voor het vak!

maurits interesse webshop glimlach

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Samen bouwen aan jouw succes!

Goede samenwerking is de kern van succes. Om die reden zien wij het bouwen van een oplossing niet zozeer als een opdracht vóór de klant, maar als een samenwerking mét de klant. Wij blijven veelvuldig in contact om feedback te vragen, en houden de klant op de hoogte van de vorderingen. Zo garanderen wij een oplossing die in al jouw wensen voorziet.

Foto van Jasper eigenaar capillar
bart kijkt naar laptop capillar

Volg ons!

Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze privacyverklaring.